Aktuella föreläsningar – SUNT FÖRNUFT

This content has been archived. It may no longer be relevant

SUNT FÖRNUFT, HELT ENKELT! -ELLER?

BÄRKRAFT, GODA INTENTIONER OCH EN HIMLA MASSA GLASÖGON

Hur kan det som ger den ena människan fantastisk energi, totaldränera en annan?

Vad är det som gör att vi människor upplever det vi möter på så olika sätt och hur går vi från att tolerera, acceptera eller respektera våra olika glasögon, till att på riktigt uppskatta dem och ta tillvara dem som styrkor?

I denna föreläsning upptäcker vi våra dolda styrkor och blir medvetna om varför våra goda intentioner ofta inte alls landar i andra, så som vi tänkt. Pernilla kopplar på forskning om hjärnan och om motivation och vill avliva idén om att vi kan motivera andra.

Prestigelöst bjuder Pernilla på sin egen ledarskapsutveckling och ger exempel med hög igenkänningsfaktor på egna lärande erfarenheter av såväl brister i sitt eget ledarskap som nycklar till varför hon nominerades till Årets chef.

Varmt välkommen till två värdefulla timmar som bjuder skratt, djupaste allvar, nyöppnade ögon och framför allt bärkraft som gör meningsfull skillnad!


Tid kl.18:30-20:30 samtliga orter.
Valt antal platser: 1

Bokningen är bindande. Biljetten kan överlåtas till annan person men är inte återbetalningsbar oavsett orsak. Bekräftelse kommer till den e-post du angett och gäller som biljett på plats.